Anmäl dig till Paintball Boot Camp 14 mars kl 12.00 i Huddinge

Vi möts vid Farsta Strand vid torget kl 11.00 den 14 mars. Åker ni bil dit finns en karta på actioncenter.se Detta halvdagsprogram är designat för barn som spelar för mycket dataspel och rör sig för lite.

 

Många av dessa dataspelande ungdomarna tycker om att spela online (MMO) och kriga krigsspel. Denna typ av ”Shooter games” går ut på att kriga i olika världskrig på nätet med sina vänner. Vi vill kunna erbjuda ett alternativ som fyller samma behov åt ungdomarna. Dem får skjuta och kriga på låtsas med sina vänner, fast på riktigt! Här kan man inte gömma sig bakom kontrollerna eller tv-skärmen, här får du känna på riktigt hur det känns att bli jagad eller att jaga någon. Här får barnen röra på sig, möjligheten att kunna aktivera sig. Här gäller det att ducka, hoppa över hinder, gömma sig och hoppas på att inte bli upptäckt. Känna på riktigt hur adrenalinet i kroppen skjuts till höga höjder när sina kompisar plötsligt attackerar en.

Här finns det alternativ där vi kan vara ute i skogen och vara nära naturen, eller inomhus där det finns stora banor. Survivor camp Spelet går ut på att en styrka av anfallare ska inta det läger som motståndarstyrkan förskansat sig i. Till sin hjälp har försvararna diverse skydd som omringar lägret. Anfallarnas fördel är att dem vet var motståndarna är och kan anfalla ur terrängen från olika håll. Last man standing Spelet med bara fiender! På denna mark finner du bara motståndare, ingen att lita på förutom dig själv! Här vinner den person som står kvar sist i fortet med flaggan i topp! Paintball utomhus Painballparken ligger i direkt anslutning till motorbanans område. Fint skogsområde i perfekt terräng med många naturliga gömställen. Vi håller som bäst på att komplettera dessa banor med häftiga byggverk som fort, palissader, torn och värn mm. Allt för att skapa Sveriges häftigaste paintballpark. Paintball inomhus Nu har Phazerball kommit till Sverige! Denna form av inomhuspaintball är helt överlägsen: återanvändningsbara bollar! Betyder att du kan skjuta hur mycket du vill utan extra kostnad, träffar registreras direkt och digitalt på dataskärm. Att skjuta dessa färgade/fluorecerande bollar och att dator i stället för färgklick indikerar träff, betyder inte bara att du kan skjuta obegränsat, det betyder också att du slipper allt färgkladd från väggar och golv som annars är vanligt förekommande i paintballhallar. Vi erbjuder Sveriges största äventyrspark som ligger ute i Huddinge.  

För bokning eller information, ring 08 23 30 07 eller mejla till info@dataspelsakuten.se